Hírek

Ingyen kifestették a kórház auláját Mosonmagyaróváron

2020.05.23.
A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület tagja, Pap István felajánlotta, hogy üzlettársával és munkatársaival közösen kifestik a Karolina Kórház auláját. Egy közelmúltban megtartott elnökségi ülésen Winkler Károly, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület elnöke megkérdezte a vállalkozókat, hogy mivel tudnának segítséget nyújtani a kórháznak...

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület tagja, Pap István felajánlotta, hogy üzlettársával és munkatársaival közösen kifestik a Karolina Kórház auláját.

Egy közelmúltban megtartott elnökségi ülésen Winkler Károly, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület elnöke megkérdezte a vállalkozókat, hogy mivel tudnának segítséget nyújtani a kórháznak.

Ekkor Pap István, a Kelemen és Pap Építőipari Kft. ügyvezetője felajánlotta, hogy üzlettársával és munkatársaival ingyenesen kifestik a Karolina Kórház auláját. Ennek munkálataival a napokban el is készültek. A festéshez szükséges anyagokat a Winkler Tüzép és Szín City Festékáruház ajánlotta fel. Az adomány értéke közel egymillió forint.

 

 

– Tíz évvel ezelőtt költöztem a családommal Berettyóújfaluból Mosonmagyaróvárra. A kezdeti időszakban egy helyi gyárban helyezkedtünk el feleségemmel. Néhány év gyári munka után döntöttem úgy, hogy látva az építőipar fellendülését, érdemes lenne a tanult szakmámban, szobafestő-mázolóként dolgozni. Egy helyi ismert vállalkozónál, Kelemen Istvánnál sikerült elhelyezkednem. Néhány év alkalmazotti státusz után úgy döntöttem, hogy egyéni vállalkozóként próbálok érvényesülni. Pár hónap múlva a régi főnököm megkeresett egy ajánlattal, miszerint szeretne velem egy közös vállalkozást alapítani. Az ajánlatot elfogadtam és így jött létre a cégünk – avatott be történetébe Pap István.

– A lányomnak volt egy térdműtéte, ami után komplikáció lépett fel. A sürgősségire kellett vinnem. A feleségemnek már akkor is említettem, hogy amint alkalmam adódik, kifestem ezt a részt – számolt be Pap István. Hozzátette: „Ez a város befogadott, munkát adott. Ezzel lehetőséget biztosított ahhoz, hogy életpályát tudjak felépíteni, amiért hálával tartozom.”

 

Mészely Réka

 

Forrás: www.kisalfold.hu/kozelet/helyi-kozelet/ingyen-kifestettek-a-korhaz-aulajat-mosonmagyarovaron-8850945/


Iparos kereső

Keressen Mosonmagyaróvár és vidéke iparosai között

Kiemelt tartalmak


A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület kitartó és következetes munkájának, az iparosságot jellemző céltudatosságának köszönhetően a 2017 november 10-én megrendezett „Iparos Székház Birtokbavételi Ünnepségen” visszakapta az iparos elődök által felépített székházát. A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a székházépület és ingatlanának felújítását saját erőből megkezdte, követve alapító elődei dicső példáját, és eme cél megvalósításáért felkérte tagságát és pártolóit, hogy csatlakozzanak a felújítás megvalósításához...


Felhívás

2019.07.15.

Kedves Iparosok! A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a következő felhívással, kéréssel fordul hozzátok!


 Ezúton is tisztelettel meghívjuk Önt, Önöket a felújított Iparos Székház ünnepélyes átadására...


Tájékoztatás

2019.05.22.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület irodája 2019.05.23. és 2019. 05.29. között zárva tart.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


2019. március 16-án (szombaton) megkezdődött az Iparos Székház felújítás következő munkafolyamatának előkészítése az épület körüli állványzat megépítésével...


  A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 2019. április 05-én 17.00 órakor tartja éves rendes közgyűlését.


  Az SZJA 1%-ának kérése, jótékonysági céllal a "Segédlevél Közhasznú Alapítvány" javára...


TÁJÉKOZTATÁS

2019.02.11.

 A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestületének központi ügyintézési helye és címe 2019. januártól megváltozott.