Hírek

Köszönő levél

2020.06.04.

Ezúton szeretném megköszönni az Országos Vérellátó Szolgálat nevében a 2020. 05. 29. napján megrendezett véradásért tett erőfeszítéseiket, segítőkészségüket és elhivatottságukat!

Tisztelt Elnök Úr! 

Tisztelt Titkár Úr!

Tisztelt Vezetőség!

 

Ezúton szeretném megköszönni az Országos Vérellátó Szolgálat nevében a 2020. 05. 29. napján megrendezett véradásért tett erőfeszítéseiket, segítőkészségüket és elhivatottságukat!

Nagyon hálásak vagyunk a széles körű megszólításért, és szervezetük összefogásáért, amely úgy gondolom a civil véradás területén országos szinten is kimagasló!

103 fő megjelent véradási szándékkal abban az igényes, impozáns épületben, melybe szemmel láthatóan is nemcsak a munkájukat, hanem a szívüket is beletették a móvári iparosok.

Örülök és nagy megtiszteltetés volt, hogy megismerhettem Önöket, azt a közösséget, akik rengeteg karitatív megmozdulást kezdeményeznek, és valósítanak meg!

 

Ahogyan a személyes találkozás alkalmával is egyeztettük, éves esemény alapkövét tettük le a múlt pénteken.

 

Köszönöm igyekezetüket, elhivatottságukat, és példaértékű összefogásukat!

 

Tevékenységeiknek utánanézve abszolút nem lepődöm meg a kezdeményezésükön, hisz ahogy láttam, rengeteg módon aktív résztvevői közösségük építésének! Gratulálok hozzá és kitartást, erőt kívánok, hogy sokáig ilyen kitűnő vezetéssel, humánus és empatikus elvekkel építsék Mosonmagyaróvár város társadalmi életét az ott élők maximális megelégedésére!

 

Nagyon örülök az Önök részéről jött sok visszajelzésnek, miszerint minden megjelent véradó maximálisan elégedett volt mindennel a kicsit hosszabb várakozás ellenére is. Még egyszer is köszönöm mindannyiuk türelmét, kitűnő vendéglátásukat, mellyel nemcsak a véradókat, hanem kollégáimat is megtisztelték!

 

Október hónapban keresni fogom Önöket a jövő évi időpont egyeztetése céljából!

 

Minden jót, jó egészséget kívánok Önöknek!

 

Tisztelettel

Üdvözlettel:

Ottlakán Beatrix

véradásszervező

 

 

 

Győri Regionális Vérellátó Központ

9023 Győr, Magyar utca 8.
Tel.:
(+36 96) 511 910

Mobil: (+36 70) 459 7380

Fax: (+36 96) 427 634


Iparos kereső

Keressen Mosonmagyaróvár és vidéke iparosai között

Kiemelt tartalmak


A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület kitartó és következetes munkájának, az iparosságot jellemző céltudatosságának köszönhetően a 2017 november 10-én megrendezett „Iparos Székház Birtokbavételi Ünnepségen” visszakapta az iparos elődök által felépített székházát. A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a székházépület és ingatlanának felújítását saját erőből megkezdte, követve alapító elődei dicső példáját, és eme cél megvalósításáért felkérte tagságát és pártolóit, hogy csatlakozzanak a felújítás megvalósításához...


Felhívás

2019.07.15.

Kedves Iparosok! A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a következő felhívással, kéréssel fordul hozzátok!


 Ezúton is tisztelettel meghívjuk Önt, Önöket a felújított Iparos Székház ünnepélyes átadására...


Tájékoztatás

2019.05.22.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület irodája 2019.05.23. és 2019. 05.29. között zárva tart.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


2019. március 16-án (szombaton) megkezdődött az Iparos Székház felújítás következő munkafolyamatának előkészítése az épület körüli állványzat megépítésével...


  A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 2019. április 05-én 17.00 órakor tartja éves rendes közgyűlését.


  Az SZJA 1%-ának kérése, jótékonysági céllal a "Segédlevél Közhasznú Alapítvány" javára...


TÁJÉKOZTATÁS

2019.02.11.

 A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestületének központi ügyintézési helye és címe 2019. januártól megváltozott.