MOSONMAGYARÓVÁR ÉS VIDÉKE IPARTESTÜLET

Galéria

Sajtó Napi kitüntetés 2016.09.08.

IPOSZ kitüntetés a LajtaPressnek. (Budapest, 2016.09.08)

 

A hazai kisvállalkozások döntő szerepet játszanak a foglalkoztatásban, a munkahelyteremtésben, a szakképzésben és az adóbevételek megteremtésében – mondta Németh László, az Ipartestületek Országok Szövetsége (IPOSZ) elnöke a 25. Magyar Kézművesség Napja alkalmából tartott ünnepségen, Budapesten.

A magyar kézműipar, a mikro-, kis- és családi vállalkozások országos érdekképviseletének vezetője ünnepi beszédében elmondta, hogy a kisvállalkozók mintegy 200 kézműipari szakmában vannak jelen, közülük jó néhány tett szert nemzetközi hírnévre, például a gasztronómia, a szépségipar, az építőipar, a művészi kézműipar területén.

Az ünnepségen egyúttal köszöntötték a magyar kézműipari hagyományok őrzéséhez hozzájáruló újságírókat, riportereket.

Az IPOSZ az ipartestületekkel együtt nagyra becsüli, elismeri a LajtaPress szerkesztősége évek alatt végzett kiemelkedően szakszerű, segítőkész munkáját. Ezzel eredményesen erősítették szövetségünk, ipartestületi tagságunk működésének, munkájának, törekvéseinek sajtónyilvánosságát, a közvélemény tájékoztatását.

 

Ezen munka elismeréséül  a 25. Magyar kézművesség Napján az IPOSZ Országos Elnökségének ülése keretében Németh Béla régió vezető vehette át a munkájáért szóló kitüntetést.

 

 

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület nevében, szakmai tisztelettel és sok szeretettel gratulálunk a magyar médiában végzett sikeresen példamutató tevékenységéhez-tevékenységükhöz!

  

Elismerésünket fejezzük ki, hogy az Ön közreműködésével és vezetésével tevékenykedő média vállalkozás a gazdaságilag eredményes működéssel ötvözni tudta, a régiónkban élő iparosok és vállalkozások céltudatos támogatását. Ezúton is megköszönjük Önnek az elmúlt 14 esztendei eredményekben és sikerekben gazdag együttműködést a Lajta Press szerkesztősége és a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület között!

Örömmel és büszkeséggel szervezzük 2004 év óta, a Moson Vármegye Iparosa Díjat, amelynek létrehozásában és az azóta évenkénti folyamatos átadásában Önnek meghatározó szerepe van.

Gratulálunk, hogy széles hazai sajtónyilvánosság előtt a Magyar Kézművesség Napjának 25. évi ünnepi rendezvényén, amely az IPOSZ 2016. évi Sajtónapja, Ön és a Lajta Press szerkesztősége méltó kitüntetésben részesült, ezáltal szűkebb régiónk Győr-Moson-Sopron Megye jó hírnevét is öregbítik!

Tevékenységük példa értékű, mind a magyar és a nemzetközi média vállalkozások számára.


A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület nevében

Mosonmagyaróvár, 2016. szeptember 8.

 

Üdvözlettel:                     

                        Winkler Károly sk.                                 Banyár Tamás sk.

                        ipartestületi elnök                                 ipartestületi titkár

 

 

Tisztelt Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület!

  

Ezúton is szeretném megköszönni az Ipartestület vezetőségének és tagságának az elmúlt 14 évi együttműködést és megtisztelő támogatásukat a nekem és a LajtaPressnek odaítélt, IPOSZ kitüntetéssel kapcsolatban.

 

Bízom abban, hogy hetilapunk és személyem segítségével, tovább tudjuk fejleszteni együttműködésünket, a TISZTES IPAR megmaradása és fejlődése érdekében.

 

Köszönettel:                                                                                                Németh Béla

                                                                                     értékesítési vezető, LajtaPress hetilap vezetője