MOSONMAGYARÓVÁR ÉS VIDÉKE IPARTESTÜLET

Bemutatkozás

 

 

Tisztelt Látogató !

 

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 1990. június 25- i küldöttgyűlésen elfogadott határozat alapján alakult újjá az ugyanezen a területen 1948-ban létrehozott Mosonmagyaróvári KIOSZ Alapszervezet egyenes jogutódjaként. Ipartestületünk az 1908-ban alapított Moson és Vidéke Ipartestület, valamint az 1911-ben alapított Magyaróvár és Vidéke Ipartesület általános örökösének tartja magát ! Működési területünk Mosonmagyaróvár és Jánossomorja városok, valamint közvetlen környezetünk 23 községét foglalja magában.

 

Az Ipartestületünk az egyéni és társasvállalkozások gazdasági, szakmai érdekének képviseletére és védelmére jött létre.

 

 

 

Az immár 100 éves múltra visszatekintő szervezetünk a mesterség hagyományaihoz való ragaszkodás mellett mindig megfelelő választ kívánt adni a kor kihívásaira . Természetes következménye volt tehát megragadni az internet által kínálkozó kommunikációs lehetőségeket is.

 

 

 

Honlapunkkal kívánunk lehetőséget nyújtani tagjainknak, hogy megtalálják az őket érintő legfontosabb információkat, egyben módot teremtve a szolgáltatásaikat igénybe vevő megrendelőknek az információszerzésre és kapcsolat termtésre.

 

Hasznos és eredményes böngészést kívánunk mindenkinek!


Bemutatkozás menüpont almenüpontjai:

Alapszabály