Téglajegyek az Iparos székház felújítására

FELHÍVÁS TÉGLAJEGYEK VÁSÁRLÁSÁRA
„ÖSSZEFOGÁS A MAGYAR SZAKKÉPZÉSÉRT!”

 

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület kitartó és következetes munkájának, az iparosságot jellemző céltudatosságának köszönhetően a 2017 november 10-én megrendezett „Iparos Székház Birtokbavételi Ünnepségen” visszakapta az iparos elődök által felépített székházát.
Dr. Nagy István, Mosonmagyaróvár Országgyűlési Képviselője - jelenlegi Agrárminiszter hathatós közbenjárásával, Széles Sándor a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormánymegbízott, a helyi iparosság birtokába helyezte azt, az épület kulcsainak ünnepélyes átadásával.

Az Iparos Székház jövőbeni hasznosítását ipartestületünk, a jelen és a jövő iparosságának szolgálatába kívánja állítani oly módon, hogy az ügyvitelen túl az ingatlan egésze a Magyar szakemberképzés otthona legyen, az alapító iparos elődök tevékeny emlékének méltó ápolásával és annak továbbadásával.

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a székházépület és ingatlanának felújítását saját erőből megkezdte, követve alapító elődei dicső példáját, és eme cél megvalósításáért felkérte tagságát és pártolóit, hogy csatlakozzanak a felújítás megvalósításához.


Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy téglajegy vásárlásával támogassák
Iparos Székházunk felújítását.

 

Az Iparos Székház számunkra nemcsak egy épület. Eltökélt szándékunk, hogy létrehozzunk a Mosonmagyaróvár és környéke iparosai számára egy méltó otthont, amely a jelen és a jövő szakemberei számára a nívós szakmai képzés támogatását, a szakterületükön történő fejlődés lehetőségét biztosítja.
Azáltal, ahogy elődeink a székház alapkövének letételével az iparosok otthonát teremtették meg, a jelen iparossága az örökül kapott székháza méltó felújításával, elődeink nyomán a jövő nemzedékének egy biztos pontot, stabil alapokat kíván adni.

 

Ehhez kérjük az Önök segítségét, támogatását.


A téglajegy vásárlása adománynak minősül, kérésre igazolást küldünk,
amely az adóalap terhére elszámolható.

 
A téglajegyek címletei:
 


Bronz téglajegy
5 000 Ft

 


Ezüst téglajegy
10 000 Ft

     


Arany téglajegy
50 000 Ft

 


Smaragd téglajegy
100 000 Ft

     


Rubin Téglajegy
500 000 Ft

 


Gyémánt Téglajegy
1 000 000 Ft

 

 

A téglajegy ára (értéke) a „Segédlevél közhasznú Alapítvány”,
„Téglajegyek a Székházért” alszámlára utalható át, illetve fizethető be.

 

Számlavezető pénzintézmény: Duna Takarékbank Zrt.
Bank Számlaszám: 58600252-16902286

 

A téglajegy vásárlása adománynak minősül, kérésre igazolást küldünk,
amely az adóalap terhére elszámolható.

 

Kérjük, a tisztelt téglajegy vásárlókat, hogy banki átutalással történt vásárlás estén,
a téglajegy és az igazolás kézbesítése céljából a postázási címet feltüntetni szíveskedjenek. Mindenki, aki támogatásával hozzájárul a felújítás jövőbeni alapjához, bekerül az

"Iparos Székház újjáépítéséért" elnevezésű albumba, amelyet folyamatosan vezetünk és a felújított épület ünnepélyes átadásakor hozunk nyilvánosságra. A Téglajegy vásárlás dokumentálása a Téglajegy regisztrációs listán történik, a hozzájárulók nevével és a befizetett összeg feltüntetésével együtt, amely az átláthatóság jegyében mindenki számára hozzáférhető lesz az Ipartestületünk honlapján. Mindazok számára, akik nem szeretnének szerepelni a nyilvános listán, Ipartestületünk természetesen biztosítja az anonimitást. Az alapítvány az ide vonatkozó jogszabályoknak megfelelően adja ki a befizetésről szóló igazolást.

 

Személyes érdeklődés és a téglajegy készpénzel történő vásárlásának lehetősége, telefonos időpont egyeztetés alapján a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület irodájában:

 

Winkler Károly
elnök
mobil: +36 30/227-89-99
 

Banyár Tamás
  titkár

tel: +36 96/215-987
tel.: +36 20/629-7525
web: www.movip.hu
e-mail: ipartestulet@movip.hu

Facebook: Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület
Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4.

Ügyintézés helye: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent Imre utca 3.

  

Letölthető doumentumok:

Kérjük a kinyomtatott és kitöltött dokumentumokat ipartestületünk irodájába (9200 Mosonmagyaróvár, Szent Imre utca 3.) Banyár Tamás titkárhoz eljuttatni szíveskedjek!

 

IGAZOLÁS MINTA 

 Regisztrácios lap -_Téglajegy_vásárlásához

 

Elkészült a téglajegyeket bemutató plakátunk, az alábbi linkről letölthető.

Kérjük, amennyiben ezzel is támogatná a székház felújítását és lehetőségei engedik nyomtassa ki és tegye ki üzletébe. telephelyére a plakátot, hogy minél többen értesüljenek erről a lehetőségről.

Előre is hálásan köszönjük!

 

 Téglajegy plakát

 


Téglajegyek az Iparos székház felújítására menüpont almenüpontjai:

AZ IPAROS SZÉKHÁZ ÚJJÁÉPÍTÉSÉÉRT, TÉGLAJEGYET VÁSÁROLT TÁMOGATÓK

Az Iparos Székház újjáépítéséért, téglajegyet vásárolt támogatók SSz.: Név: Téglajegy értéke (Ft) Téglajegy megnevezése: 1. Family Friss Kft 1 000 000 1 db gyémánt 2. Kráz Miklósné 100 000 1 db smaragd...


Iparos kereső

Keressen Mosonmagyaróvár és vidéke iparosai között

Kiemelt tartalmak


A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület kitartó és következetes munkájának, az iparosságot jellemző céltudatosságának köszönhetően a 2017 november 10-én megrendezett „Iparos Székház Birtokbavételi Ünnepségen” visszakapta az iparos elődök által felépített székházát. A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a székházépület és ingatlanának felújítását saját erőből megkezdte, követve alapító elődei dicső példáját, és eme cél megvalósításáért felkérte tagságát és pártolóit, hogy csatlakozzanak a felújítás megvalósításához...


Felhívás

2019.07.15.

Kedves Iparosok! A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a következő felhívással, kéréssel fordul hozzátok!


 Ezúton is tisztelettel meghívjuk Önt, Önöket a felújított Iparos Székház ünnepélyes átadására...


Tájékoztatás

2019.05.22.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület irodája 2019.05.23. és 2019. 05.29. között zárva tart.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


2019. március 16-án (szombaton) megkezdődött az Iparos Székház felújítás következő munkafolyamatának előkészítése az épület körüli állványzat megépítésével...


  A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 2019. április 05-én 17.00 órakor tartja éves rendes közgyűlését.


  Az SZJA 1%-ának kérése, jótékonysági céllal a "Segédlevél Közhasznú Alapítvány" javára...


TÁJÉKOZTATÁS

2019.02.11.

 A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestületének központi ügyintézési helye és címe 2019. januártól megváltozott.